Bloggflytt: fitnessbyisabelle.se – kolla gärna in nya bloggen!

KINsome är en ny plattform som precis lanserats i Sverige och gör det möjligt för alla att jobba proffesionellt och tjäna pengar på sina sociala medier oavsett vilken eller vilka plattformar man är aktiv på. Som influencer kan man även lägga upp egna kampanjer och låta andra dela för att driva eller bygga trafik till sin hemsida etc.

http://kinsome.com/click/5b189412e063 – klicka här!

http://kinsome.com/click/bbddc672657a


 

Nu äntligen kan jag berätta vad som kommer hända med min blogg. Jag har blivit en del av bloggnätverket fitnesstories.se – där har jag mitt eget domän fitnessbyisabelle.se, så ni kan enkelt skriva in det i er webbläsare så kommer ni direkt till min nya blogg. Detta är ett stort steg för mig, och jag känner att det kommer bli riktigt bra.

Vill tacka shapemeup för en grymt bra tid här hos er, trivts väldigt bra men känner att jag behöver utvecklas och skapa något nytt. Känns jobbigt att flytta härifrån, eftersom jag varit här i 3 år! Men alltid kul med nytt och förändringar är bra. Vill även tacka er – mina läsare! Att ni följer mig, och visar uppskattning av bloggen! Följ gärna med till min nya blogg, fitnessbyisabelle.se så ses vi där istället! :) !

 

Och missa heller inte att en julkalender kommer fortfarande att köras igång 1 december, men då på min nya blogg!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *