Bloggmässa – barn och familj 2015!

I lördags var jag (och över 100 personer) på Sveriges största bloggmässa med temat barn och familj. Anordnat av Walles Glantz Pr & Event! Lyckad mässa som vanligt, riktigt bra utställare, företagspresentationer och goodiebags såklart. Modevisning blev det också! Lyckad dag, trots att jag var rejält förkyld. Kul att träffa andra bloggare också :)

Vi fick först mingla runt lite, ta lite dricka och kaka (drycken var Vitamin Well i olika smaker). Valde reload – kände att det var något för mig, haha. Behövde lite återhämtning och den är riktigt god. Efter lite mingel så fick vi sätta oss vid scenen. Därefter blev vi välkomna av fina Emelie och Camilla (tjejerna bakom Walles Glantz pr & event). Några företag presenterade sig, och berättade vem dem var, vad dem höll på med och lite smått o gott. Det företag som jag fastnade mest för var School Boost – ett ideellt företag som hjälper bland annat barn och skolor att utvecklas. De vill att alla barn ska kunna utvecklas, synas och få hjälp oavsett! Jag tycker det är väldigt bra av dem, då jag själv var mobbad i skolan i flera år i grundskolan, och jag fick aldrig den hjälp jag behövde. Jag hamnade efter i skolan, jag var nästan aldrig där, jag skolkade pga mobbningen. Tycker att alla barn ska få samma rättigheter och hjälp! Mer om detta senare, får bli ett eget inlägg för det blir mycket att skriva.

Det var mycket företag för barn och familjer, eftersom temat var just det. Men jag tyckte ändå mycket var intressant, trots att jag själv inte har barn. Har ju barn i min närhet så det var ändå kul att se vad det fanns för företag därute. Lovemade t.ex. är ett företag som gör 100% ekologisk,naturlig och kravmärkt barnmat. Fick hem 2 burkar i goodiebagen som jag gav till min syster som har en son på 1 år – han gillade det han fick smaka!

bloggmässa3 bloggmässa4 bloggmässa5

Sedan så har Emelie lanserat sitt egna skomärke – Magic Steps, jättefina sandaler till bra priser! Längtar redan till sommaren när jag såg hennes skor, riktigt snygga! Behöver nog skaffa mig ett par, eller två 😉

Inte nog med allt ovan så utnämndes Jessica till ”Årets föräldrablogg 2015” och Jennifer till ”Årets förebild på sociala medier 2015”. Jättestort grattis till er båda, ni förtjänar absolut de titlarna!! :)

bloggmässa1 bloggmässa2

Bilderna är lånade av Simon Walles!

Andra företag som var på plats:

Laura Ashley, Me and I, Scandinavian Photo, Galderma, Everyday Solutions, Cooldminds, Jny, Malmö City, Billmate, Kids Agency, World of Shape, Scandinavian Eco, Sleep Carrier, Zelected by Houze

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *