Hjälp mig att sprida min blogg – så hjälper jag er!

Jag läste nyss ett inlägg på Jennifers blogg om att vi ska visa lite mer kärlek till varandra, bloggare mellan och dela varandras inlägg, promota varandra, länka varandra i våra bloggare – få nya läsare och växa som bloggare! Jag tycker det är riktigt roligt, och självklart hänger jag på!

Dela gärna detta inlägg, sprid min blogg via era bloggar, sociala medier med mera – ni kan länka till min blogg i ett inlägg som ni tycker jag borde promota, dela och visa upp i min blogg! Dela gärna via FB-knapparna som finns under mina inlägg, ett enkelt klick så delas mitt inlägg!

Häng gärna mer och sprid min blogg, och visa bloggkärlek! Jag delar absolut ert inlägg också, kommer göra fler sådana här inlägg och sprida mer bloggkärlek. Jag vill absolut stötta andra bloggare, och det hade varit otroligt roligt om ni läsare (med eller utan blogg) hade kunnat stöttat mig och min blogg!

Så dela gärna, och skriv om min blogg i er blogg – så sprider jag era inlägg och bloggar vidare också! Ni kan även läsa ett annat inlägg hos Jenny här! Sedan hade det varit grymt om ni kanske kunde lägga till min blogg bland era favoriter på Bloggportalen – om ni har en blogg där själv så kommentera med länk, så lägger jag även till er som favorit! Så sprids våra bloggar vidare :) Här hittar ni min sida på bloggportalen!

 

2 kommentarer för “Hjälp mig att sprida min blogg – så hjälper jag er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *