Vinn ett par äkta converse!

Nu kör jag igång ännu en tävling med shopello.se, och denna gången kan ni vinna ett par valfria, äkta Converse! Dom som finns med på bilden nedan kan ni välja mellan, sjukt snygga och väldigt bekväma att gå runt med. Om ni tänker såhär – är det ens lönt att ha dom skorna nu, under hösten och vintern? Vissa tycker om att ha dessa sneakers under alla årstider, men vissa inte. Men om du vinner så spara dom till fina dagar, till sommaren eller våren! För er som inte vill ha ett par Converse kan ju vinna ett par till en vän, familjemedlem, eller någon annan!

Mina favoriter bland dessa skorna är dom vinröda och USA-mönstrade!

Enkla tävlingsregler, hur ni deltar i tävlingen ser ni under bilden :)

vinnconverse

Tävlingsregler:

 • Motivera varför du ska vinna ett par Converse i ett blogginlägg (gärna med en länk till min tävling, inget måste dock).
 • Lämna en kommentar här med länken till inlägget eller skicka ett mail till mig med din länk till inlägget! Glöm inte ditt namn och e-post!

Tävlingen och priset är sponsras utav shoppingsökmotorn shopello.se :)

Tävlingen avslutas om 3 veckor, alltså runt den 25 september! Lycka till, vinnaren presenteras i ett inlägg och får även ett mail skickat till sig. Tänk på att skriva din mail!!

60 kommentarer för “Vinn ett par äkta converse!

 1. Hej jag vill ha dem vita i str 40
  Jag vill vinna för att jag får ej köpa par vita converse bara för mamma tycker att dem blir skitiga snabbt

  • Hej!
   Du måste skriva ett inlägg på din blogg varför du ska vinna, glöm inte länken till shopello.se!

   Kram!

 2. Converse är en väldigt populär sko som syns på kända bloggare! Den är snygg, bekväm och stilren, något som aldrig försvinner ur tiden. Det roliga är att det finns så många olika färger och därför skulle jag vilja vinna en mer udda färg! Kanske silver? Det finns så mycket att välja mellan så det blir nästan svårt! Men därför vill jag gärna vinna ett par!

 3. Pingback: Godmorgon | Fitness by Isabelle

 4. Oj, just ja glömde skriva färgen jag ville ha. Åhh, har riktigt beslutsångest alla är så himla snygga!

  Det får bli svarta :)

 5. Pingback: nya skor - nike air max 90 leopard! | Fitness by Isabelle

 6. Jag har gjort ett inlägg men ville skicka ett mejl till dej istället!! så har gjort det nu, hoppas det gick bra och har du fått det???

 7. Pingback: El-cigg - nu måste jag sluta röka... | Fitness by Isabelle

 8. Super rolig tävling! Jag är ett ”stort fan” av just Converse och som flera andra skriver så är det ju mode nu och för all tid :) Skulle vilja ha ett par vin röda i storlek 37 😀

  Inlägget hittar du här: rhttp://www.nattstad.se/Annizenss/tavling-9957601

 9. Pingback: Är med och tävlar om ett par Converse | Linda Linnros

 10. Pingback: Tandblekning hemma | Fitness by Isabelle

 11. Jag skulle VERKLIGEN behöva ett par nya skor.. haha, jag har inte ett enda par som passar mig och har inte en chans att komma iväg… men ja, jag skulle verkligen behöva ett par! Jag vill ha ett par mörkblåa i st. 36! :)

 12. Pingback: CONVERSE – 25/9 | BLOGGTÄVLINGAR

 13. Pingback: Celsius & the walking dead | Fitness by Isabelle

 14. Pingback: TÄVLING | jag jag jag

 15. Pingback: Vinn converse! | Fashion & Beauty

 16. Skulle så gärna vilja prova ett par. Har inga sedan innan men de ser så nätta och lätta ut och av den anledningen skulle jag vilja vinna.

 17. Vill självklart vara med och tävla om en sådan toppenvinst!

  Jag vill vinna då jag desperat behöver något snyggt på mina fötter som passar till allt – och här hade vi haft det gyllene svaret, världens finaste skor <3

  Kram/Corina

 18. Pingback: Tävla om converse! | Välkommen till min blogg

 19. Underbar tävling, jag vill jätte gärna vara med men har ingen blogg. Så jag hoppas att få vara med ändå. Och jag skulle vilja vinna de svarta eller mörkröda i str 36.

  Motivering: Jag borde vinna då jag kämpat mig fram för att skapa mig den bra framtid jag förtjänar, men inte utan att fått kämpa. Så jag känner att jag just nu skulle behöva den här extra boosten som student med lite pengar.

 20. Pingback: Sista dagen att tävla! | Fitness by Isabelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *